Poronliha – Luonnollisesti parasta

Pohjoisen ruoka-aitan ehdoton raaka-aine on poro, tuo puolivilli metsäneläin, jossa on yhä ainutlaatuinen riistan maku. Kun tiedetään, että poro valitsee ravintonsa erittäin tarkkaan, on luonnollista, että myös sen liha on erinomaista. Lautaselle päätyessään poro on enemmän kuin lihaa. Se on ruskassa liekehtivää puronvartta, vaivaiskoivikossa tuivertavaa tuulta, vapautta -kokonainen arktinen maailma ja kulttuuri.

Poronliha tarjoaa aidon aterian ainekset

Monipuolinen poronliha antaa aina aiheen maukkaalle poroaterialle. Poronliha sisältää runsaasti rautaa, proteiinia, seleeniä ja vitamiineja. Lihan ohella myös sydän, maksa, kieli ja veri ovat maittavaa poroherkkujen raaka-ainetta. Poronliha on mureaa, nopeasti kypsyvää ja se soveltuu erinomaisesti niin arkiruokien, kuin myös juhlavimpien aterioiden raaka-aineeksi. Kokeile rohkeasti tätä pohjoisen luonnon raaka-ainetta.

Näiltä sivuilta voit poimia pororeseptimme monipuolisen ruokanautinnon luomiseen. Kun syöt poroa, olet osa tarinaa, jota on kerrottu Lapin tuntureilla vuosisatoja.

Facebook

Tehty MMM-rahoituksella