Eksoottinen porosalaatti

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 200 g riimiporoa tai savuporoa ohuina viipaleina
  • 1/2 hunajamelonia
  • 1/2 verkkomelonia
  • puolikas kourallinen cashew -pähkinöitä
  • 1 dl smetanaa
  • 1 tl hunajaa
  • pippurisekoitusta (rosé-, viher-,mauste- ja mustapippuria)

Koristeluun:

sitruunamelissaa, rakuunaa tai persiljaa (tuoreita)

Ohje:

Rakenna salaatti neljälle pienelle lautaselle.
Vuoleskele ruokalusikalla melonin sisältä ohuita lehtisiä ja asettele ne lautaselle ruusukkeeksi.
Jätä keskelle tilaa riimiporolle. Asettele poroviipaleet lautasen keskelle ja laita vielä päälle lusikallinen hunajalla maustettua smetanaa.
Paahda pähkinöitä pannulla ilman rasvaa liikutellen pannua niin, että ne saavat hieman väriä.
Koristele pähkinöillä, sitruunamelissan oksilla ja ripottele vielä smetanan päälle pippurimurskaa.


Tehty MMM-rahoituksella