Hunaja-olut marinadi porolle

Tulosta resepti

Ainekset:

  •  1 dl olutta
  • 1 dl öljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1/2 kpl kelta- tai punasipulia suikaleina
  • 1 laakerinlehti
  • 1/2 kpl porkkanaa suikaloituna
  • hieman selleriä suikaloituna
  • persiljasilppua
  • tilliä
  • mauste-, rosé- ja viherpippureita

Ohje:

Sekoita öljy ja hunaja, lisää olut edelleen sekoittaen.
Lisää kasvissuikaleet pippurit ja laakerinlehti
Marinoi poroa liemessä. Fileet ja kyljykset n.6 tuntia. Kokopaisti n. 1 vrk.

Marinoinnissa voi käyttää muovipussia, johon marinadi ja liha suljetaan.
Kannellinen kulho on myös hyvä. Kääntele tuotetta liemessä välillä, jotta
marinoituminen on tasaista.


Tehty MMM-rahoituksella