Juhlava poroalkupala

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 4 viipaletta kylmäsavuporoa
  • 4 viipaletta lämminsavuporoa
  • puolikas hunajameloni
  • lehtisalaattia tai tuoretta pinaattia

Kastike:

  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 10 kpl hieman murskattua rosépippuria

Koristeluun:

Sitruunamelissaa, rakuunaa tai persiljaa (tuoreita)

Ohje:

Sekoita kastikeainekset keskenään. Huuhdo ja valuta salaatti.
Poista hunajamelonin pehmeä ydin ja ota palloraudalla tai lusikalla hedelmälihasta pieniä palloja.
Rakenna salaatti pienille lautasille. Asettele pohjalle revityt salaatinlehdet, niiden päälle kauniisti melonipallot.
Ripottele päälle kastiketta rosépippureineen.
Taita suuret savuporonviipaleet pitkittäin kahtia ja kiedo niistä ruusukkeet.
Asettele samalle lautaselle vierekkäin ruusukkeet kylmä- ja lämminsavuporosta.
Koristele reunat sopiville tuoreilla yrtinlehdillä.


Tehty MMM-rahoituksella