Leipäjuustokuorutteiset poronpaistipihvit

Annoskoko 4 annosta

Tulosta resepti

Ainekset

600 g poron sisäpaistia
1 tl suolaa
vähän valkopippuria
200 g leipäjuustoa
2 dl ruskeaa kastiketta
1 dl kermaa

Ohje

Irrota paistin pinnalta kalvot ja leikkaa poikkisyin neljään osaan.
Nuiji lihapalat 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi.
Ruskista pihvit pannulla ja mausta suolalla ja valkopippurilla.
Siirrä pihvit paksupohjaiseen kattilaan, jos käytät valurautapannua. Jos käytät teflonpannua
voit hauduttaa lihat siinä.
Paloittele leipäjuusto ja pane reilun kokoinen pala jokaiselle pihville.
Lisää ruskea kastike ja kerma ja hauduttele kunnes juusto alkaa pehmetä ja pihvit ovat sopivan
kypsiä.
Tarjoa pihvit kastikkeessaan. Lisukkeena keitetyt perunat ja lehtisalaatti sekä karpalohyytelö.


Tehty MMM-rahoituksella