Porojauhelihakastike

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 300 g porojauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2-3 dl vettä
  • 1 tlk (noin 300 g) tomaattimurskaa
  • 1 tlk (noin 150 g) ranskankermaa tai smetanaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • valkosipulia murskattuna

Ohje:

Hienonna sipuli ja ruskista se kevyesti pannulla
rasvassa. Lisää jauheliha ja anna lihan ruskistua. Mausta
mustapippurilla, suolalla ja valkosipulimurskalla. Ripottele
pinnalle pari ruokalusikallista vehnäjauhoja samalla
sekoittaen. Lisää vesi ja sekoita kastikkeeksi. Hauduta noin
10 minuuttia. Lisää lopuksi tomaattimurskaa ja smetana.
Tarkista maku ja tarjoa joko keitetyn pastan tai
perunasoseen kera.

 


Tehty MMM-rahoituksella