Porokiusaus käristyslihasta

Valmistusaika noin 45 minuuttia

Tulosta resepti

Ainekset

  • 500 g poronkäristystä
  • 1 rkl voita tai margariinia
  • 400 g peruna-sipulisekoitusta
  • 150 g  juustoraastetta
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1/2 tl suolaa
  • mustapippuria rouhittuna

Ohje

Kuumenna rasva pannussa ja ruskista käristyslihat.
Levitä voideltuun uunivuokaan käristysliha ja perunasipulisekoitus. Voit sekoittaa tuotteet tai levittää kerroksittain. Lopputulos on kuitenkin aina maukas. Ripottele kuitenkin sekoitukseen tasaisesti suolaa ja pippuria sekä juustoraastetta.
Kaada lopuksi ruokakerma vuokaan ja kypsennä uunissa 200 astetta / 50 minuuttia.
Tarjoile maun mukaan sopivilla lisäkkeillä. Papuja, puolukoita, miniporkkanoita maustekurkkuja tai  vihreää salaattia.


Tehty MMM-rahoituksella