Poronfilettä hillosipuleilla

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 600 g poron ulkofileetä
  • 100 g hillosipuleita
  • 1,5 tl suolaa
  • rouhittuja mustapippureita
  • muutama katajanmarja
  • timjamia
  • tilkka kaljaa

Ohje:

Leikkaa liha n. 1 cm:n viipaleiksi poikkisyin. Paista ne voissa tai öljyssä padassa. Lisää valutetut hillosipulit. Lisää mausteet ja kalja. Hauduta viitisen minuuttia. Tarjoa paistettujen Lapin puikuloiden kanssa.

Paistetut Lapin puikulaperunat

Kuori Lapin puikulat ja kuivaa talouspaperiin. Sekoita kulhossa öljyn joukkoon suolaa, paprikajauhetta sekä rouhittua valko- ja mustapippuria. Pyörittele perunat öljy-mausteseoksessa. Valuta ylimääräinen öljy pois. Paista perunat 225 asteen uunissa, kunnes ne ovat kypsiä ja saavat kauniin värin.


Tehty MMM-rahoituksella