Poropannukakku

Annoskoko uunipannullinen

Tulosta resepti

Ainekset

  • 240 g poronkäristystä
  • 2 rkl juoksevaa voimariinia
  • 2 sipulia hienonnettuna
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa

Taikina

  • 3 munaa
  • 7 dl Valio maitoa
  • 1 pss Valio emmental juustoraastetta
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna

Ohje

Sulata poronkäristys. Ruskista käristys rasvassa ja lisää joukkoon sipulit.
Kypsennä pehmeiksi. Mausta.
Levitä seos uunipannulle leivinpaperin päälle.
Valmista taikina vatkaamalla munien rakenne kulhossa rikki.
Lisää joukkoon loput aineet. Kaada taikina uunipannulle.
Kypsennä 225 asteessa noin 20 min.
Tarjoa puolukkasurvoksen tai raikkaan salaatin kera.


Tehty MMM-rahoituksella