Poropannukakku

45 min
8-10 annosta
Pororeseptit.fi

Ainekset

240 g poronkäristystä
2 rkl juoksevaa voimariinia
2 sipulia hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa

Taikina
3 munaa
7 dl maitoa
1 pss emmental juustoraastetta
3,5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 dl persiljaa hienonnettuna

Ohje

Sulata poronkäristys. Ruskista käristys rasvassa ja lisää joukkoon sipulit. Kypsennä pehmeiksi. Mausta. Levitä seos uunipannulle leivinpaperin päälle. Valmista taikina vatkaamalla munien rakenne kulhossa rikki. Lisää joukkoon loput aineet. Kaada taikina uunipannulle. Kypsennä 225 asteessa noin 20 min. Tarjoa puolukkasurvoksen tai raikkaan salaatin kera.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä