Poropihvit aurajuustokastikkeella

Annoskoko 4 annosta

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 640 g puhdistettua ulkofileetä (850 g puhdistamatonta)
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 2 rkl  voita

Kastike:

  • 4 annosta kermakastiketta
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl pihlajanmarjahyytelöä
  • 1 dl kermaa
  • 1/2 dl aurajuustomurua

Ohje:

Ruskista fileen puhdistuspalat pannussa, lisää ne kermakastikkeen joukkoon ja hauduta n. 1/2 tuntia.
Paloittele puhdistettu ulkofile 4 osaan ja nuiji fileenpalat n. 2cm paksuisiksi seläkkeiksi ja
mausta ne suolalla ja valkopippurilla.
Paista seläkkeet siten, että ne jäävät sisältä hiukan punertaviksi.
Siivilöi lihapalat kastikkeesta ja mausta se auramurulla, marjahyytelöllä ja lisää kerma.
Tarjolle pantaessa kaada kastike seläkkeiden päälle ja koristele ne aurajuuston muruilla.
Lisäkkeenä perunat ja keitetyt kasvikset sekä marjahyytelö


Tehty MMM-rahoituksella