Poropihvit portviinikastikkeessa

Annoskoko 4 annosta

Tulosta resepti

Ainekset

  • 650 g poron sisäpaistia
  • 1,5 tl suolaa
  • vähän valkopippuria
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 50 g voita
  • 1 dl portviiniä
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl pihlajanmarjahyytelöä

Ohje

Irrota paistin pinnalta kalvot ja leikkaa poikkisyin neljään osaan.
Nuiji lihapalat ohuiksi pihveiksi.
Mausta ja jauhota vehnäjauhoilla ja ruskista voissa pannulla.
Lisää portviini, kerma ja marjahyytelö ja hauduta kunnes pihvit kypsyvät ja kastike saostuu.
Tarjoa lisäkkeinä perunoita tai riisiä ja keitettyjä tai tuoreita kasviksia sekä pihlajanmarjahyytelöä.


Tehty MMM-rahoituksella