Poropippuripihvi konjakki-kermakastikkeella

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 600 g poron ulkofileetä
  • 4 dl kermaa
  • 4 cl konjakkia
  •  pippuria,suolaa,riistafondia
  • 150 g punajuuria
  • 150 g punasipulia
  • 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 150 g porkkanaa
  • 5 cl balsamicoa
  • rakuunaa ,suolaa, pippuria

Ohje:

Puhdista fileet ja leikkaa n. 150g:n pihveiksi.
Kuumenna pannu ja paista pihvit molemmin puolin, mausta.
Lisää kerma ja konjakki sekä mausteet pannulle – kiehauta.
Keitä punajuuret suolalla maustetussa vedessä, jäähdytä, kuori ja kuutioi.
Kuutioi muut kasvikset.
Freesaa kaikki kasvikset kevyesti ja lisää balsamiko, rakuuna, suola ja pippurit.
Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa,


Tehty MMM-rahoituksella