Poropizza kylmäsavuporosta

Tulosta resepti

Ainekset

  • Tomaattikastiketta, Juustoa, Sipulia
  • Kylmäsavuporoviipaleita, Persikkaa,
  • Sipulia, Sinihomejuustoa, Oreganoa

Pohja

  • 2 dl vettä
  • 25 g hiivaa (tai kuivahiivapussi)
  • 1 rkl öljyä
  • 0,5 tl suolaa
  • 4,5 dl vehnäjauhoja

Ohje

Valmista pohja liottamalla hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola sekä sekä jauhot joukkoon. Alusta tasaiseksi ja anna kohota. Kauli taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
Levitä taikinalle tomaattikastike ja täytteet.

Jotkut laittaa juuston tomaattisoseen päälle, jotkut taas juustoraasteen viimeisenä koko komeuden päälle. Lopputuloksessa se ei vaikuta kuitenkaan makuun.

Paista pizza n. 230-asteisessa uunissa kunnes pohja on kypsä ja juusto kauniisti ruskistunut. Tähän menee aikaa hieman uunista riippuen 10 – 15 minuuttia.


Tehty MMM-rahoituksella