Porotortilla

45 min
4 annosta

Ainekset

500 g käristyslihaa (paisti)
100 g sipulia
40 g jalopenoa
200 g tomaattimurskaa
mustapippuria
suolaa
2 rkl fariinisokeria
basilikaa
juustoraastetta
8 valmis tortillaa

Ohje

Paista liha ja kuutioitu sipuli öljyssä. Lisää jalopeno, tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä. Lämmitä tortillat ohjeen mukaan. Täytä ne ja kääri rullalle tai taskuksi. Laita täytetyt tortillat pellille ja ripottele päälle juustoraastetta. Kuorruta uunissa 250ºC kunnes pinta ruskistuu. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä