Porovarras ja marinoituja kasviksia

Tulosta resepti

Ainekset:

  •   640 g poron sisäfilettä
  • 200 g pekonia

Kasvikset

  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 200 g paprikaa
  • 150 g sieniä
  • 50 g purjoa
  • 50 g  fenkolia
  • 50 g  aurinkokuivattuja tomaatteja

Marinadi

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl hunajaa
  • valkoviinietikkaa, pippuria, suolaa, ruohosipulia (tuoretta)

Ohje

Leikkaa kesäkurpista ohuita viipaleita. Suikaloi paprika, purjo ja fenkoli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Valmista marinadi sekoittamalla hunaja, valkoviinietikka ja oliiviöljy. Mausta pippurilla, suolalla ja lisää silputtu ruohosipuli. Anna kasvisten marinoitua jääkaapissa n. 2 tuntia.
Leikkaa fileestä n. 40 g:n painoisia paloja. Kierrä pekoni palojen ympäri ja pistä varrastikkuihin.
Paista vartaat kauttaaltaan kuumalla pannulla tai grillissä.
Tarjoile marinoitujen vihannesten kera.


Tehty MMM-rahoituksella