Porovarras

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 450 g poron sisäfileetä
  • 100 g pekonia tai savukylkeä
  • 4 sipulia
  • 4 kpl varrastikkuja
  • öljyä tai grillauskastiketta
  • mustapippuria
  • suolaa

Ohje:

Leikkaa filee noin tikkuaskin kokoisiksi paloiksi. Neljään vartaaseen 12-16 palaa on sopiva määrä.
Pujottele vartaaseen vuoroin perään lihaa, pekonia ja sipulia.
Jos paistat vartaat pannussa, sipaise pintaan öljyä ja ruskista pannussa joka puolelta.
Jos pannu on pieni joudut ehkä lyhentämään tikkuja.
Jos grillaat vartaat, voitele ne öljyllä tai grillauskastikkeella ja grillaa niitä muutama minuutti käännellen.
Anna vartaiden muhia vielä muutama minuutti miedolla lämmöllä.
Tarjoa vartaat esim. paprikalla ja ruskistetulla sipulilla maustetun riisipetin päällä.
Aterian täydentää keitetty parsakaali, marjahyytelö sekä raikas salaatti.


Tehty MMM-rahoituksella