Punaviinillä maustettu porohöystö

Annoskoko 4 annosta

Tulosta resepti

Ainekset

  • 650 g luutonta poronlapaa
  • 1 sipulia
  • 2 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl viherpippureita
  • 3 dl ruskeaa kastiketta
  • 1 dl punaviiniä
  • 2 rkl hienonnettua pekonia
  • 2 rkl pikkusipuleita
  • 20 kpl herkkusienenlakkia

Ohje

Leikkaa poronlapa kuutioiksi.
Ruskista lihat pienissä erissä pannussa ja siirrä lihat pataan tai kattilaan.
Lisää lihojen päälle hienonnetut sipulit ja mausteet.
Lisää pannun huuhdeliemi, ruskeakastike ja viini.
Hauduta höystö lähes kypsäksi.
Paista pannulla kevyesti pekonit, pikkusipulit ja sienen hatut.
Lisää ne höystöön.
Hauduta vielä höystö kypsäksi. Tarkista maku.

Lisäkkeenä riisi tai perunat, miniporkkanat ja papuja sekä tuoresalaattia.


Tehty MMM-rahoituksella