Riimiporo

30 min+yön yli
12-16 annosta

Ainekset

800 g kalvotonta poron ulkofileetä
2 rkl karkeaa suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl viherpippuria
1 rkl rosépippuria

Ohje

Rouhi pippuriseos morttelissa ja painele pippurirouhe ja suolaseos fileen pintaan. Kääri file folioon tiukaksi paketiksi ja anna sen olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Pakasta file tämän jälkeen. Ota file pakkasesta ja anna sulaa hetken niin, että saat leikattua kohmeisesta fileestä terävällä veitsellä aivan ohuita siivuja.

Riimiporo nautitaan esimerkiksi tumman leivän, leipäjuuston tai salaatin lisukkeena.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä