Savuporo- raejuustosalaatti

Annoskoko 4 annosta

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 100 g kylmäsavuporoa ohuina viipaleina
  • 1 kerä lehti tai jäävuorisalaattia
  • 2 pientä omenaa
  • 2 vartta varsiselleriä
  • 100 g tummia rypäleitä
  • 1 prk Valio raejuustoa (200g)

Kastike:

  • 1 prk Valio kermaviiliä (200 g)
  • 1/2 rkl hunajaa
  • 1/2 tl hienonnettua rosepippuria
  • 1/4 tl mustapippurirouhetta
  • 1/2 rkl rakuunaa

Ohje:

Revi annoslautasille tai suurelle vadille salaattia.
Kuutioi omenat (ripottele omenoille sitruunamehua tummumisen estämiseksi)
ja viipaloi varsisellerit.
Halkaise pestyt rypäleet ja poista siemenet. Kokoa salaatti kerroksittain.
Ripottele päällimmäiseksi raejuustoa ja kääri poroviipaleet ruusukkeiksi.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja annostele lautaselle tai tarjoa erikseen.
Koristele halutessasi yrteillä.


Tehty MMM-rahoituksella