Savupororavioli

Annoskoko 4 annosta

Tulosta resepti

Ainekset

Taikina

  • 250 g vehnäjauhoja
  • 1 kokonainen kananmuna
  • 4 munankeltuaista
  • 1/2 dl öljyä
  • 30 g pakaste pinaattia

Täyte

  • 100 g savupororouhetta
  • 1 sipuli
  • 1 iso porkkana
  • 3-4 isoa tuoretta herkkusientä
  • 30 g voita

Kastike

  • 1 sipuli
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 50 g voita
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl tomaattipuretta
  • suolaa, pippuria

Ohje

Sekoita taikinan ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi. Jäähdytä taikina jääkaapissa noin pari tuntia.
Pilko/hienonna täyteaineet pieniksi paloiksi. Freesaa voissa, anna jäähtyä.
Tee kastike: Hienonna sipuli hyvin pieneksi, höyrytä valkoviinissä, lisää tomaattipuré, voi ja kerma. Anna kastikkeen kiehahtaa hieman kasaan. Mausta.
Tee raviolitaikinasta mahdollisimman ohut levy. Voitele levystä toinen puoli keltuaisella, laita levylle 1 tl täytettä, käännä toinen puoli levystä kanneksi.
Ota raviolit muotilla (esim. piparkakkumuotti) levystä. Keitä raviolit suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä noin 3-4 minuuttia. Valuta ne ja pidä lämpimänä. Tee annokset lautaselle, kastiketta pohjalle, raviolit päälle, koristele ja tarjoa heti.


Tehty MMM-rahoituksella