Veriohukaiset

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 1 muna
  • 4 dl vichyvettä
  • 2 dl ruisjauhoja
  • 2 dl ohrajauhoja
  • 5 dl poron verta
  • 2 dl sipulisilppua
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl rakuunaa

Ohje:

Vispaa muna ja poronveri keskenään.
Vatkaa jauhot vähin erin tasaiseksi
massaksi verimunaseokseen.
Kiehauta sipulisilppu öljytilkassa ja lisää taikinaan.
Laita taikina jääkaappiin turpoamaan n.
2-3 tunniksi. Lisää ennen paistamista vichyvesi.
Paista letut pienen rasvatilkan kanssa. Voit
paistaa letut joko ohukaispannulla pieniksi tai
tavallisella pannulla isoiksi, jolloin saat reunoista
pitsimäisemmän. Tarjoa ohukaisten kanssa
sokeroitua puolukkasurvosta ja valkokastiketta.


Tehty MMM-rahoituksella