Viherpippurijuustolla täytetyt poropihvit

Annoskoko 4 annosta

Tulosta resepti

Ainekset

  • 600 g poron sisäpaistia
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl viherpippureita
  • 200 g viherpippurijuustoa
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 20 g voita
  • 2 dl poroliemestä tehtyä ruskeaa kastiketta
  • 1 dl kermaa
  • 1 tl karpalohyytelöä

Ohje

Irrota paistin pinnalta kalvot ja leikkaa poikkisyin neljään osaan.
Nuiji lihapalat muovin välissä 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi.
Mausta pihvit ja pane jokaisen pihvin toiselle puolelle viherpippurijuustoviipale.
Taita pihvin toinen puoli juuston päälle.
Jauhota pihvit vehnäjauholla ja ruskista pihvit pannulla molemmin puolin.
Lisää pannulle ruskea kastike ja kerma ja karpalohyytelö. Hauduta n. 10 min.
Lisukkeena keitetyt perunat , vihanneksia ja karpalohyytelöä.


Tehty MMM-rahoituksella