Worschmack

60 min
4 annosta
Pororeseptit.fi

Ainekset

600 g luutonta poronlapaa
2 sipulia
100 g suolasiikaa tai sillifileetä
3,5 dl porolientä
1,5 dl vettä
1 valkosipulinkynsi
1 tl kokonaisia viherpippureita murskattuna

Ohje

Paloittele lapa kappaleiksi ja ruskista sipulin kanssa uunivuoassa 200ºC uunissa n. 40 minuuttia. Jauha lihat ja sipuli myllyssä, samoin liotetut siika- tai sillifileet. Laita seos kattilaan, lisää poroliemi, vesi ja mausteet. Keitä n. 10 minuuttia. Pane worschmack voideltuun uunivuokaan ja paista 220ºC uunissa n. 20-30 minuuttia.

Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita tai uunissa karkeassa suolassa kypsennettyjä puikulaperunoita, puolukkasurvosta, maustekurkkua, säilykepunajuurta ja ranskankermaa.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä