Worschmack

Annoskoko 4 annosta

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 600 g luutonta poronlapaa
  • 2 sipulia
  • 100 g suolasiikaa tai sillifileetä
  • 3,5 dl porolientä
  • 1,5 dl vettä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl kokonaisia viherpippureita murskattuna

Ohje:

Paloittele lapa kappaleiksi ja ruskista sipulin kanssa uunivuokassa 200ºC uunissa
n. 40 minuuttia.
Jauha lihat ja sipuli myllyssä, samoin liotetut siika- tai sillifileet.
Laita seos kattilaan, lisää poroliemi, vesi ja mausteet.
Keitä n. 10 minuuttia.
Pane vorschmack voideltuun uunivuokaan ja paista 220ºC uunissa n. 20-30 minuuttia.
Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita tai uunissa karkeassa suolassa kypsennettyjä puikula-
perunoita, puolukkasurvosta, maustekurkkua, säilykepunajuurta ja ranskankermaa


Tehty MMM-rahoituksella