Haudutetut poronpotkakiekot

30 min+2 h
4 annosta
Pororeseptit.fi

Ainekset

1 kg poronpotkakiekkoja
2 sipulia
3 rkl voita
vehnäjauhoja jauhottamiseen
10 mustapippuria
2 tl suolaa
1 dl punaviiniä tai kermaa
1 rkl vehnäjauhoja suurustamiseen

Ohje

Leikkaa sipulit renkaiksi ja hauduta niitä voissa vaaleanruskeiksi. Siirrä sipulirenkaat pataan. Jauhota poronpotkakiekot ja ruskista ne molemmin puolin kuumassa pannussa. Siirrä potkat pataan. Lisää kuumaa vettä tai lihalientä niin, että potkat juuri peittyvät. Hauduta pataa uunissa 125ºC noin 2 tuntia. Tai voit hauduttaa miedolla lämmöllä levyllä. Saosta haudutusliemi mielesi mukaan ( 1rkl vehnäjauhoja/ 1 dl punaviiniä tai kermaa).

Tarjoa lisukkeena esimerkiksi keitettyä perunaa ja porkkanaa sekä salaattia.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä