Poro tapakset

15 min
1-50 annosta
Pororeseptit.fi

Tapakset ovat pieniä makupaloja nautittavaksi lounaaksi, alkupaloiksi tai naposteltavaksi. Valmistuksessa rajana on vain mielikuvitus.

Ainekset

Kylmäsavuporoa
Patonkia
Tuorejuustoa
Vihanneksia
Hedelmiä
Oliiveja, salaattijuustoa

Ohje

Leikkaa patongista noin 1 cm:n paloja ja levittele pintaan tuorejuustoa tai maun mukaan valmistettua tahnaa. Leikkaa leivälle tulevat tuotteet pieniksi paloiksi, viipaleiksi tai suikaleiksi. Laita voidellut patongit uuniin, jotta ne lämpiävät. Asettele päällykset leiville ja vie tarjolle.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä