Poropata porojauhelihasta

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 500 g porojauhelihaa
  • 100 g sikajauhelihaa
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl öljyä
  • 1 porkkana
  • 1/2 kpl keskikokoista naurista tai lanttupala
  • 1 pala selleriä
  • 1 sipuli
  • 1/2 kpl keskikokoista kukkakaalia
  • 8 perunaa
  • 2 dl pakasteherneitä
  • 6 dl lihalientä
  • 1 1/2 tl suolaa
  • 10 murskattua maustepippuria
  • laakerinlehti

Ohje:

Ruskista jauhelihat padassa tai paksupohjaisessa kattilassa.
Lisää hienonnettu sipuli ja kuutioidut juurekset ja anna hetken aikaa hautua.
Lisää mausteet ja lihaliemi, hauduta kansi päällä n. 10-15 minuuttia.
Lisää kukkakaalin palat ja lohkotut perunat ja anna hautua kypsäksi.
Lisää pakasteherneet ja kiehauta kypsäksi. Tarkista maku.
Koristele annokset tomaatinlohkoilla ja persiljanoksilla.

Tarjoa lisäkkeinä leipää ja voita.


Tehty MMM-rahoituksella