Porostroganoff

100

Suurtalousresepti

Ainekset

8 kg kypsää porokuutiota
5 kg punasipulikuutiota
1,5 kg tomaattipyreetä
5 l lihalientä
150 g maizenaa
3 kg herkkusieniä
5 kg smetanaa
1 kg sinappia
1 kg ketsuppia
15 g mustapippurirouhetta
0,5 l rypsiöljyä

Ohje

Kuullota sipuli, sienet ja tomaattipyree. Lisää loput ainekset (paitsi maizena) ja sekoita. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita maizena pieneen määrään vettä ja lisää pataan sekoittaen sitä kokoajan. Anna hautua noin 30min ja tarkista maku.

Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut. Ota vuoka uunista ja anna tasaantua n. 20 minuuttia ennen ruokailua.

Sinua voi myös kiinnostaa

Osta poronlihaa

Osta poroa

Poronlihasta valmistettu ateria on pelkistetyn kaunis. Kunnioitus raaka-ainetta kohtaan kumpuaa ruoanlaittajan asenteesta. Ostaessasi aitoa Lapin Poron lihaa, voit olla varma, että tuottajat jakavat tämän tinkimättömän asenteen kanssasi.

Etsi myyjä