Täytetty poronkylkirulla

Tulosta resepti

Ainekset:

  • 500 g porojauhelihaa
  • luuton poronvasan kylki
  • 2 dl kermaa
  • 2 kananmunaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 sipuli
  • voita

Valmista porojauhelihasta poromurekemassa.
Hienonna sipuli ja kuullota se pannulla nokareessa voita,
jäähdytä. Lisää jauhelihan joukkoon jäähtynyt sipuli, kerma,
kananmuna ja mausteet sekä sekoita tasaiseksi massaksi.
Nuiji luuton poronvasan kylki kevyesti. Mausta suolalla ja
pippurilla. Levitä poromureke maustetun kylkirullan päälle.
Kierrä tiiviiksi rullaksi. Sido rulla esimerkiksi puuvillalangalla
tai kiinnitä cocktailtikuilla. Ruskista rulla kuumalla pannulla
rasvassa. Pintamausta ruskistettu liharulla ja siirrä se
uunivuokaan. Laita rulla kypsymään 120-asteiseen uuniin
noin 3 tunniksi. Jäähdytä ja viipaloi. Tarjoa esim. perunakakun,
uunijuuresten ja sienikastikkeen kera.

Poronlihan myynninedistäminen, Pororeseptit  Poronlihan myynninedistäminen, Pororeseptit  Poronlihan myynninedistäminen, Pororeseptit


Tehty MMM-rahoituksella